Om oss

Kontaktsiden finner du her.

Borgja drives av Eivind og Rita. Døtrene Norith og Eirill og sistnevntes mann Tim er støttespillere. Barna til Eirill & Tim er familiens gledesspredere som holder alle i form.

Borgja, forretningsutvikling, kulturarv, hest, sport, natur, mat og hage spiller en sentral rolle i livene våre. Vi er glad i dugnad, projekter og nye ideer. Men vi er også glad i at det er stille og at vi bare kan dele tid sammen.

Eivind vokste opp som odelsgutt på Borgja men mistet dialekten da han flyttet til Oslo som 13-åring. Rita er oppvokst i Oslo med mye frukt og grønt i hagen. Begge to er utdannede økonomer og har ved siden av driften på Borgja, engasjert seg i politikk, kultur og hatt en bred variasjon av roller og styreverv. Rita og Eivind liker å jobbe sammen om nye ideer og har startet flere produkter og forretningsløsninger for gården de siste 40 årene. På Borgja har de sammen ved hovedsakelig egen innsats bygget om mange av husene for moderne drift og liv. Rita har med sine foreldre Petra og Jonny i tillegg endret Borgja fra en industripreget gård til gård med en intim og planterik atmospfære.

Norith har en doktorgrad i biologi med en forkjærlighet for sjøfugl. I tillegg til å dra på feltarbeid til øyer i Sørishavet, er Norith politisk rådgiver for havforvaltning og fremmede arter i Sabima . Tidligere jobbet hun som miljøovervåker i Miljødirektoratet. Norith har også studert journalistikk, hun har satt opp et eget emne i forskningsformidling ved UiO, og er medforfatter på Fagbokforlagets nye bok om norsk miljørett og etikk.

Eirill er utdannet jurist og jobbet først som advokat innenfor eiendom, transaksjon og granskning. Etter at hun traff Tim har hun bygget opp selskapet Friendsurance i Berlin (Tyskland) sammen med han og hans medgründere. Eirill er ansvarlig for organisasjon og HR, og selskapet har per i dag ca 120 medarbeidere. Eirill blir aldri ferdig med å være hestejente.

Tim er utdannet økonom og etter noen år som konsulent i BCG, søkte Tim drømmen om å bygge opp noe eget. Resultatet ble Friendsurance. Tim er CEO med ansvar for tech, produkt utvikling, markedsføring, investering og forretningsutvikling. Tim er opprinnelig fra Køln, snakker imidlertid både tysk, fransk, engelsk og norsk flytende. Tim er ekstremt glad i å stå på ski.

Du ser kanskje at det er bilde av flere enn oss ovenfor og spør deg hva er det med alle disse hestene? Hester har spilt en sentral rolle i livet vårt. Vi lar noen av våre kjæreste venner få bli med i fremstillingen av hvem vi er Akkurat nå har vi ingen hester, og er takknemlig lånere av hestene til våre gode naboer på Staurheim slik at den yngste generasjonen kan få smake på den samme gleden.