Stikkelsbær, rips og ponzusaus

Tung av bær på alle grener bøyde stikkelsbærbusken seg. Tross truende torner synes den temmelig fornøyd med å strekke seg rakrygget opp igjen etter mine bærglade fingrers besøk. Sjelden har vi plukket så mye stikkelsbær!

Ripsbuskene tok vi i samme slengen og nå venter saft og syltetøy på å komme i frysen. Men noen av bærene kommer selvsagt aldri så langt, de kommer nok ikke lenger enn til vårt middagsbord. Rips gir en spennende smakskomponent i ponzusausen til sashimi. Korianderen og blomkarsen kommer også fra eget grønt i hus og hage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s