Mangold klar for vinterens raske pastamiddager

Mangold
Hvitløk
Pasta
Fløte
Parmesan
Salt og pepper

Mangold er totalt undervurdert i Norge etter vår mening! Mangold var en av plantene som allerede ble plantet på gården på 30-tallet, og den brukes mye i feks Tyskland og Italia. Så mangold om våren (først inne) og plant den i porøs jord med god tilgang på varme og vann. Ikke bare får du flotte farger i hagen men en god middag i frysen.

Mangolden kan du nemlig ta inn, hakke opp og legge fryseren. Ta en porsjon så opp når du virkelig ikke har mye tid på matlaging og stek den i panne sammen med litt hvitløk. Når den er myk tilsetter du fløte og salt/pepper. Bland det med ferdigkokt pasta og gi det en finish med parmesan. Supergodt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s